Imbratisari calde si multa dragoste.

Ingerasa Emma - Nicole, ai fost in gandurile mele, in special astazi, cand Ingerasii iti sarbatoresc onomastica.
Ingerasa gingasa, primeste din partea mea mii de
si
.
....Calinutz, te rog sa-i oferi un pupic si o imbratisare Emmei Nicole...dincolo de lumea noastra...

Ingerasa gingasa, Ingerasa noastra draga, Emma-Nicole, astazi, de ziua mamei tale, noi o sarbatorim in inimile noastre si ii trimitem ganduri bune, ii trimitem calde imbratisari, facem ce putem noi, aici, pamantesc, ca sa ii aratam sentimentele noastre sincere care i le purtam.
...te rog trimite-i un semn ca voi, Ingerasii nostri, sunteti bine, ca simtiti iubirea noastra pentru voi.

Draga Bianca, echipa E.M.M.A. este alaturi de sufletul tau. Te imbratisam strans, chiar daca e doar virtual, si iti trimtem gândurile noastre bune, pline de Speranta, Iubire si Recunostinta.

pentru Emma-Nicole!
draga si multumesc si mamei tale curajoase!

si un camp de
pentru tine, fetita buna si curajoasa !

...Va cer iertare, dragi mamici , ca nu v-am multumit pentru mesaje
.....dar sper ca ma intelegeti, mai ales voi cele care, ca si mine, v-ati pierdut puiutul cu ceva ani in urma, timp in care nevoia de a scrie aici a devenit tot mai putin acuta, fata de cum era la inceput....desi, dorul este acelasi
iar iubirea, tot mai mare ...
...nu doar aici, in topicul dedicate micutei mele, Emma
...ci in topicul oricarei mamici care are nevoie de sprijin ...mai ales daca pierderea este recenta....
sa-i lumineze calea.
Prințesă
Alină sufletul, inima, mintea Mamei , azi mai mult ca oricând

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian

cu mare drag si dor! Azi, in aceasta zi speciala, nu puteam sa nu ma opresc o clipa pe aici
Este locul in care, in afara de in sufletele noastre, ingerii nostri sunt vii si ii sarbatorim!