"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Acest mesaj vine in intampinarea celor care doresc sa se inscrie/sa deschida un topic nou pe acest Forum si au nevoie de indrumare, pentru a face acest lucru
Dragii mei vin cu o informatie pentru cine nu o cunoaste deja :
Atunci cand doriti sa postati un link pe forum, pentru ca acesta sa poata fi accesat este important ca dupa postarea link-ului sa fie lasat spatiu intre link si urmatorul text sau orice altceva ce urmeaza a fi scris dupa link-ul respectiv.
Eu sincer nu am stiut acest lucru insa din obisnuinta tastez ''space'' dupa link sau virgula.
Va cu drag
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Daca sunteti nou-venit/a pe acest Forum, inainte de posta unul sau mai multe mesaje, va rugam sa parcurgeti Regulamentul acestui Forum.
Daca sunteti un membru cu vechime, va rugam de asemenea sa cititi Regulamentul, acesta suferind modificari, aduse din dorinta de a asigura o atmosfera calda si plina de respect si intelegere.
Pentru ca am cunoscut mamici care au dificultati in a posta pe forum dar si din experienta mea de cand sunt in aceasta frumoasa familie, doresc sa aduc mai in fata acest topic!
Va doresc tuturor navigare placuta si cat mai....usoara!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
Fetelor faceti o lista cu cei care nu pot intra pe forum! Eu am resetat computerul si am avut aceeasi surpriza sa nu pot scrie pe forum dar am luat-o usor si am reusit. Incercati asa: Intrati pd forum si vedeti unde a-ti postat voi ceva ca sa iddntificati exact ID-ul vostru.... Exemplul meu Daniela Ginju sau Ginju Daniela Apoi dupa ce sunt sjgura care este Id -ul Am incercat vreo 10 parole posibile pana a mers. Daca nu reusiti nici asa, va rog sa postati aici ca sa facem o lista cu cei care nu pot intra pe forum!
business plan presentation templates cover letter mail carrier sample essay about family background custom descriptive essay ghostwriters services us writing online tutor objective for machine operator resume essay on role of indian government in health cheap letter editor sites online audio essay examples esl phd dissertation introduction advice pay to write professional definition essay on usa top masters essay proofreading website for phd examples of research papers about education essay ghostwriter websites au popular problem solving ghostwriter websites gb holiday homework projects cheap expository essay writers website uk professional expository essay editor services resume best practices and standards how to write a couple monogram anthropology writers sites sent resume now what esl academic essay editor sites ca free essays in english for school students cheap argumentative essay ghostwriting services online essay graduation college samples of research methods in research paper good and bad of television essay italian restaurant business plan the pasta house co ielts general writing test practice essays on the prioress resume format for electrician for india in doc cover letter unknown position sample university of texas austin admissions essay sample research proposal presentations examples of how to write a reference recommendation letter personal statement writers website ca career change teacher resume sample custom essays ghostwriter websites for mba good resume description for waitress custom mba admission paper help how to write a concept brief teaching assistant cover letter sample a winning resume sample cover letter teaching chinese pro and cons essay topic good words for a resume how to write and add your own serial port linux device editor company how 2 make a resume popular definition essay ghostwriter sites for college resume for rehabilitation counselor partnership case study easy math homework sheets anthropology essays cheap curriculum vitae writer for hire us how to write thank you cards for baby shower gifts simple thesis statement generator essay on the library of congress pay to get mathematics homework where to gpa on resume write comparison analysis essay custom dissertation writing for hire online cover letter research assistant job css english essay past papers popular school essay editing website ca best resume editing for hire for university how write effective technical resume best expository essay proofreading for hire uk popular personal statement editor websites warehouse stocker resume sample thesis papers high school political dynasty essay sample high school lab report help writing professional creative essay on lincoln top term paper writer service uk distribute resume to recruiters in ct top cv editor for hire for phd internship resume college essay on british imperialism in africa msc thesis construction project management essay classroom environment nursing resume examples and samples professional best essay ghostwriter service usa cheap college essay writers website for college rabbit proof fence analysis term papers home resume pay for my esl masters essay on hillary professional critical thinking editor services uk child abuse thesis topics