"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Multa sanatate si un mare si calduros LA MULTI ANI!!! din partea minunatei familii E.M.M.A.Sa ai parte numai de lucruri bune .Te stang tare in brate si .Multe multe pt tine draga nostra iris.
Cu mult drag .
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
Draga Bunicuta ,iti urez un calduros La multi ani !!sanatate ,fericire si din tot sufletul sa ai o zi superba alturi de cei dragi !!
Ataşamente
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga noastra bunicuta ce mai faci tu? Cum se simte fiica ta? Sprer sa ne dai vesti despre voi. O mare de la mine si toate gandurile bune. Zbor lin, ingeras Iris, zbor lin
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Azi e ziua ta bunicuta de ingeras asa ca eu si echipa E.M.M.A. iti uram din suflet La multi ani! sa fi sanatoasa, sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi.
Zbor lin iubita
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Fie ca aceste sarbatoare de Pasti sa reinvie in sufletul vostru speranta, increderea si sa va aduca multa liniste alaturi de cei dragi! Lumina invierii sa mentina vie speranta reintalnirii ! Zbor lin iubiti! Cele mai bune ganduri din partea echipei E.M.M.A. - alaturi de parintii de ingeri
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga Dana Maria, bunica de ingeras Iris, noi, cei din echipa E.M.M.A., ne gandim la tine si iti trimitem un buchet de si o imbratisare calda ! Sa iti dea DD putere si alinare si sa-ti ocroteasca fata. Sanatate si numai bine tuturor! Ingerasei Iris ii trimitem acolo sus in cer un buchet de irisi, frumosi precum numele ei. Zbor lin, Iris, printre Ingeri si stele!
Draga bunica de ingeras echipa EMMA isi indreapta gandul spre tine ... speram ca sunteti bine, pe cat posibil, iar fata dumneavoastra si-a revenit fara a i se agrava starea de sanatate ... Multa sanatate tuturor si speram sa reveniti cu vest cat de curand. Zbor lin Iris si multa putere parintilor si bunicilor ei.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Draga Dana , echipa E.M.M.A. iti ureaza astazi LA MULTI ANI cu sanatate si toate cele bune! Iti trimitem cu drag un buchet de si multi ! Sa iti dea DD tot ce este mai bun pentru tine si sa ai o viata lunga si frumoasa pe acest pamant! Sa ti se implineasca dorintele si fii fericita alaturi de toti cei dragi!
Imbratisarie si toate gandurile bune sunt indreptate spre tine azi. Echipa E.M.M.A. iti ureaza un sincer La multi ani! sanatosi alaturi de cei dragi tie, vazuti si nevazuti.
Draga Dana, echipa E.M.M.A. te imbratiseaza si iti ureaza un sincer si calduros La Multi Ani! Multa sanatate, bucurii si liniste sufleteasca! Primeste din partea noastra un buchet imens de