"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
new movie previews essay on my last summer vacation essay introduction examples middle school an essay on my favourite cartoon character-mickey mouse get a free essay type my professional university essay on lincoln resume athletics section professional personal essay proofreading service for school essay note cards 1994 dbq ap us history essay winning dupont essays professional rhetorical analysis essay writer sites gb order world affairs assignment publishing dissertation chapters write me phd essay cleaning business plan sample gail stapleton resume cover letter for hotel management job corporate communications manager cover letter custom persuasive essay ghostwriters site for phd advertising sales objectives resume property adjuster resume essay question common application resume for administrative job scarlet essays customer writing how to write a fake virus windows 7 type my film studies article review political technology course work can an email be used as a cover letter essay on road safety and culture m tech thesis in image processing best admission essay editor websites online research papers on polygamy sourcework academic writing from sources table of contents book report format elementary best literature review ghostwriting sites us how to write a scary story tips cheap course work writer services usa essay on rivers are constructive and destructive geography ghostwriters website write a program to insert one string into another string using insert functon resume keyword finder software oligopoly extended essay founding fathers essay thesis project manager resume with no experience write my professional custom essay online best paper ghostwriters for hire uk cover letter examples in response to job posting creative writing 2013 nursing graduate year cover letter popular speech proofreading services online sample resume for a nursing student professional homework writing service for university popular blog post ghostwriter websites au resume temp ete cheap literature review ghostwriting site au esl custom essay ghostwriters service usa essay on lexington and concord free personal statement essays for college culture essay madonnarama popular sex numerical analysis homework matlab personal essay templets how to write a collaborative research paper top blog post ghostwriting site for college prepare birthday party essay how to write an introduction paragraph to an argumentative essay cover letter for international relations resume teaching how to write leads write five paragraph essay essays by william langewishe best descriptive essay writer for hire type my masters essay good persausive essay professional reflective essay writers site for school professional bibliography ghostwriters websites resume writing reviews therapeutic counselor resume pays bill internet shopping essay order science dissertation short essay on libraries custom dissertation proofreading services usa write a college resume my proudest moment essay 5 paragraph persuasive essays samples resume key word objective how to write letters of request imperial oil cover letter top essay writer service uk 2004 ap world history essay examples top dissertation methodology ghostwriter site for college event management research paper popular dissertation methodology writers services ca professional blog post proofreading website red glass book report cheap literature review editor service usa one up on wall street book report sample cover letter change of career essay on the groundhog by richard eberhart academic essay ghostwriters service ca custom curriculum vitae ghostwriters website au us format resume template on the periodical essayists friedman essay on keynes witing essay woolf essay cinema advantages of living with parents essays