Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Ajutor umanitar
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Poate cã fiecare am venit cu o altã ambarcatiune, dar acum suntem cu totii în aceeasi barcã!"
Martin Luther King Jr.

"Dacã vei rosti numele copilului meu, poate cã voi plange. Dacã nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

"Nicio talpã nu este atat de micã,
încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

"Dã-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stã în putintã
si întelepciunea de a face diferenta între ele!"

Reinhold Niebuhr

"Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder

"A-ti aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tãcut al durerii".

"Absenta sa este precum cerul, prezentã pretutindeni."

"De cate ori ne amintim de cei plecati de langã noi, e ca si cum ne-am reîntalni cu ei..."

"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

"Poate cã stelele sunt de fapt niste ferestre prin care cei dragi, ajunsi acolo Sus, ne trimit luminã, ca sã stim cã sunt fericiti!"

"în cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!".

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Ajutor pentru copilasii bolnavi
Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3

Re: FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Mesajde steluta pe 14 Oct 2009, ora 15:51

Florian va fi operat luni la Timisoara. Din ce mi-a spus Ramona mama lui ii vor scoate un rinchi deoarece doar acolo s-a mai gasit o tumoare.
Deseara sau maine dimineata vor pleca spre Timisoara la spital ( acum ei sunt in Babeni la bunica lui Florian) , daca puteti sa ii mai ajutam cumva va rog nu ezitati sa o faceti.
Va multumesc!
Steluta

O [-o< si un Doamne Ajuta pentru micutul FLORIAN
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde marwana pe 16 Oct 2009, ora 10:08

Buna , transmite i Ramonei ca azi s a mai virat o suma mica ce i drept in contul ei, am rugat o colega sa faca trans bancar pt ca eu cu prog meu nu mai aj la brd nicicum, dar am reusit azi sa fac asta. Sa dea DD sa fie totul bine, multa sanatate Florian , te pup si ma rog la ingerasi sa te faci bine repede
Mamica ingerasului Natasha Georgiana
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde steluta pe 16 Oct 2009, ora 16:15

Va multumesc fetelor din suflet!!!

Cu mare drag,
Steluta (*)
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 16 Oct 2009, ora 19:11

Simo, asa cum iti spuneam ieri pe MP i-am trimis si eu din nou niste bani mamei lui Florian.
Insa ceea ce vreau sa spun acum este altceva:
Eu lucrez intr-o organizatie mare care beneficiaza de un sistem de comunicare interna unde avem o pagina in care sunt postate diverse cazuri umanitare pentru care angajatii pot sa faca donatii.
In ultimul timp pe aceasta pagina au aparut si cazuri externe, care nu au legatura cu angajatii sau cu organizatia, si tocmai de aceea m-am gandit ca este o solutie potrivita pentru a utiliza aceasta facilitate la sustinerea cheltuielilor familiei lui Florian pentru tratamentul si operatiile acestuia.

De aceea i-am trimis Anei azi dimineata de la serviciu un mail - si acum ma adresez si tie, Simona - in care o rugam sa primesc un material care sa fie postat pe pagina de care spuneam.
Textul care prezinta cazul lui Florian de pe site-ul EMMA (din zona "Salvati copiii") este foarte bun alaturi de poze recente si de fisierele care contin documentele medicale scanate.

Dupa ce voi primi acest material il voi directiona catre departamentul de Comunicare interna pentru a fi afisat in zona in care noi aflam despre cazurile umanitare.
In general exista un raspuns pozitiv la aceste afisari, iar donatiile chiar daca nu sunt mari ca valoare sunt mai numeroase si astfel "pic cu pic se face marea"!

Tinem legatura in acest sens.
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde steluta pe 23 Noi 2009, ora 18:06

Nu v-am scris de mult de Florian.....
Dragul nostru Florian , nu a mai fost operat. Mamica lui Ramona s-a hotarat sa il ia acasa dupa ce medici i-au dat sanse de 50% dupa operatie.
Asa ca mamica lui s-a hotarat sa treaca pe tratament naturist.
Saptamana trecuta am vorbit cu Ramona ( mamica) in fiecare zi. Era tare fericita ca Florian a inceput din nou sa manance , ia crescut parul si e din nou un copilas voios.
A fost din nou cu el la analize si dupa tratamentul naturist pe care l-a facut tumoarea de pe rinichi ia scazut la 1 mm.
O sa va mai tin la curent cu starea lui Florian. Doamne Ajuta sa fie tot inspre bine !!!

Cu mare drag,
Steluta
steluta

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 23 Noi 2009, ora 18:16

Multa sanatate, tot binele din lume si minunile pot veni in fiecare zi, iar acum in prag de sarbatori cu atat mai mult.
Pentru Florian >:D< :x :* .
Pentru mamica >:D< :x @};- :* .
Mihaela, mamica lui ANDREI.
Mihaela, mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur.
MIHAELA 76

Locaţie: CRAIOVA
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 23 Noi 2009, ora 18:20

Ma bucur sa aud si vesti mai bune din cand in cand >:D<
Doamne ajuta [-o< [-o< [-o< , multa sanatate FLORIAN ...
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 23 Noi 2009, ora 18:23

Doamne ai grija de ingerul tau de pe pamant si de mamica lui, intareste o ori de cate ori este nevoie, arata le calea ce trebuie urmata.
Este o veste tare buna , ma rog ca acest tratament sa ii fie de ajutor, sa il faca bine pe Florian si Ramona sa fie cat de cat linistita.
pt Florian >:D< :* [-o< sa se faca bine
pt Ramona >:D< =D> pt puterea cu care lupta, pt curaj, pt tot ce avem noi de invatat de la ea.
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 25 Noi 2009, ora 23:43

Doamne te rog vino cu toti ingerii tai vindecatori si inconjoara-ti copilul Florian cu toata iubirea ta vindecatoare,te rog ajuta-l si fa-l mare si sanatos.Fii puternica mamico!!! >:D< >:D< [-o< [-o< [-o< (*) (*)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 28 Noi 2009, ora 15:39

Azi am dat intamplator (oare ? ) peste un numar al ziarului Adevarul din 18.11.2009.
De pe prima pagina titlul si poza unui copilas mi-au atras atentia: "Lupta cu viata"
Cand citesc sub fotografie m-am infiorat : "Florian Fulga, din satul Pelisor, judetul Sibiu - un copil care refuza sa ingenuncheze in fata bolii".Autorul articolului este Daniel Dancea, iar fotograful este Zoltan Kiraly.
Am cautat pe net si am gasit si in format electronic ceva, dar nu este articolul complet.
Iata link-urile:
http://assets.adevarul.ro/assets/editio ... _front.pdf
si
http://www.adevarul.ro/actualitate/soci ... 84586.html

Demersul meu de la serviciu a ramas fara finalitate - pana acum cazul lui Florian nu a fost postat pe pagina interna cu cazuri umanitar. De luni insa voi reveni cu un mail prin care voi face trimitere catre ziarul Adevarul - ca argument suplimentar in sustinere.
Sper sa determin alta atitudine.
Si ii voi mai trimite niste banuti mamei lui Florian.
>:D< Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 27 Aug 2010, ora 14:34

Din pacate FLORIAN a devenit ingeras =((
Nu am cuvinte si nimic nu poate inlocui pierderea aceasta :(
Inca nu am curajul sa o sun pe Ramona mamica indurerata, nu imi gasesc cuvintele.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul mic alaturi de ingerasii nostrii!!!!
Steluta
steluta

Sus

Mesajde marwana pe 27 Aug 2010, ora 14:46

Zbor lin drag ingeras Florian, >:D< pentru mamica indurerata
Imagine
marwana
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 27 Aug 2010, ora 15:52

Doamne nu pot sa imi stapanesc lacrimile, cand ma uitam la Florian il vedeam pe ANDREI si m rugam din suflet sa il vad sanatos, sa creasca.............imi este greu sa mai spun ceva............. :(( :(( =(( =(( .........
Putere mamica greu incercata!!!!!!!!!!!!!
Ingeras drag sa ai un zbor lin si sunt sigura ca ANDREI te va intampina si se va juca cu tine!!!!!!
[-o< @};- *-:) (*)
Mihaela, mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur.
MIHAELA 76

Locaţie: CRAIOVA
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 2 Sep 2010, ora 10:18

Sa ai zbor lin micutule ingeras Florian O:-)
Nu mi-as fi inchipuit ca am sa fac asta...dar acum ai si tu balonas alaturi de ei, de ingerasi...sa-i pupi pe toti si sa le spui cat de iubiti suntingerasii O:-)

(*) (*) (*) (*)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana
Desene pentru un ingeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 2 Sep 2010, ora 10:56

OOOfff, Doamne cat de greu....Toate am sperat intr-o minune pentru Florian.....

Zbor lin ingeras luptator! [-o<
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA si a baietelului RICCARDO ANDREI
LUMINITA CRAIU

Locaţie: italia
  • YIM
Sus

Mesajde monicamuresan pe 2 Sep 2010, ora 11:16

=(( :(( =(( Zbor lin si Lumina vesnica, Ingeras gingas Florian =((
Imi pare rau, atat de rau :((
Sincere condoleante familiei indurerate.
Ma [-o< pentru linistea lor sufleteasca si pentru ca ei sa-si pastreze Credinta. Ingerasul Florian va fi mereu langa ei si le va mangaia sufletele indurerate.
Imagine
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban
http://picasaweb.google.ro/ingerasul.se ... osIngeras#
monicamuresan

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 2 Sep 2010, ora 11:27

Zbor lin printre miile de stele ingeras luptator ... sa fi fericit acolo si sa veghezi asupra parintilor tai mereu. Pt parintii tai multa putere si alinare pt sufletele ravasite.
Avem un ingeras ce ne vegheaza de sus-este fetita noastra GABRIELA CATALINA plecata de langa noi mult prea devreme 27.04-09.05.2010
Mami(Paula)si tati(Marius)te vor iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
ingerasulGabriela

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Anterior

Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro