Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Ajutor umanitar
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Poate cã fiecare am venit cu o altã ambarcatiune, dar acum suntem cu totii în aceeasi barcã!"
Martin Luther King Jr.

"Dacã vei rosti numele copilului meu, poate cã voi plange. Dacã nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

"Nicio talpã nu este atat de micã,
încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"

"Dã-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stã în putintã
si întelepciunea de a face diferenta între ele!"

Reinhold Niebuhr

"Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder

"A-ti aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tãcut al durerii".

"Absenta sa este precum cerul, prezentã pretutindeni."

"De cate ori ne amintim de cei plecati de langã noi, e ca si cum ne-am reîntalni cu ei..."

"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

"Poate cã stelele sunt de fapt niste ferestre prin care cei dragi, ajunsi acolo Sus, ne trimit luminã, ca sã stim cã sunt fericiti!"

"în cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!".

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Ajutor pentru copilasii bolnavi
Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3

Re: FLORIAN FULGA -UN DAR DE PASTE!

Mesajde steluta pe 19 Mai 2009, ora 15:35

Astazi draga mea prietena Cristina L. mamica a 2 fetite superbe Alexa si Irina dar si mama de ingeras Stefana , a donat pentru Florian 200 de lei.
Multumim,
Multi pupici tie si fetelor tale frumoase :* si o @};- si o [-o< pentru Stefana.

Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde marwana pe 19 Mai 2009, ora 15:37

Oare de ce ? nu avem raspuns, am citit ce ai scris si ...ma imbrac acum sa fug repede la banca sa il ajut si eu cumva pe acest pui mic
Mamica ingerasului Natasha Georgiana
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 19 Mai 2009, ora 19:56

gata am fost la banca si eu, sper din suflet ca micutul Florian sa se faca bine, multa sanatate din tot sufletul ii doresc
Mamica ingerasului Natasha Georgiana
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde steluta pe 19 Mai 2009, ora 20:13

Multumim @};- Marwana,
D-zeu sa-ti dea sanatate si visele sa ti se implineasca!

Steluta (*) , in numele lui Florian si al mamei lui Ramona
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 20 Mai 2009, ora 21:24

Abia acum am facut si eu gestul donatiei pentru Florian si am depus 50 lei in contul deschis special pentru el (planuisem in perioada Pastelui, dar, ca un facut, n-am dus fapta pana la capat asa cum fusese planul).
Este un strop, dar sper sa inceapa "sa ploua torential" in contul in care parintii asteapta disperati sa se adune suma necesara tratamentului, operatiei si salvarii copilasului lor.
Doamne-ajuta!
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Angela pe 22 Mai 2009, ora 15:33

Mamicile de ingerasi din Timisoara ne vom organiza ca pe 1 Iunie,de Ziua Copilului,sa-i facem o bucurie lui Florian. Sper doar sa nu fiu internata in spital chiar in perioada aceea( pt cerclaj), dar si daca va fi asa se vor ocupa fetele de asta si vom face tot posibilul sa-i aducem micutului un zambet de ziua lui! :) Dumnezeu sa-i dea sanatate! [-o<
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde steluta pe 1 Iun 2009, ora 13:55

Dragele mele,

Acum cateva minute am vorbit la telefon cu Ramona si cu Florian....puiul mic ma striga si cand am vorbit cu el imi spunea ca ma iubeste :x si ca vrea sa ma duc pe la el :( , i-am explicat ca o sa merga fetele din Timisoara pe la el ( fetelor pentru asta va iubesc si va imbratisez >:D< ).
A terminat cura de citostatice iar acum asteptam sa se refaca ca sa poata sa mearga mai departe ( [-o< sa dea D-zeu) in urmatoarea etapa spre vindecarea lui ( nu intru in amanunte ca nu prea stiu termenii medicali si nu vreau sa va....bulversez)
Multumesc in numele lui Florian si al mamei lui , Biancai (multe @};- @};- si [-o< pentru Emma, multumim inger drag) pentru gestul din suflet facut pentru ei si tuturor celor care au fost si sunt alaturi de noi printr-un gand bun, rugaciuni si donatii....va multumim

Cu mare drag,
Steluta (*)
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 1 Iun 2009, ora 14:03

Si fiindca azi e 1 Iunie , nu am uitat sa trec pe la banca sa fac o mica donatie in contul lui Florian dar si al Mirunei ( http://suchardine.wordpress.com/2009/05/29/mirunica/ ) o alta minune de fetita....cu ochi tristi dar cu speranta in suflet.
Deasemenea si o alta mamicuta de inger din Sibiu ( Maria T) a facut o donatie azi de 1 Iunie pentru Miruna
Va iubesc copii frumosi si ma [-o< pentru voi.
Doamne ajuta!
(*) Steluta
steluta

Sus

Mesajde Angela pe 22 Iun 2009, ora 12:43

Astazi mamica lui Florian m-a contactat pentru a-mi cere cu disperare ajutorul. Starea micutului s-a inrautatit in ultima vreme, iar ea fiind extrem de stramtorata financiar, nu mai stie cum sa-l ajute. Organizatia EMMA Timisoara i-a ajutat la inceputul lunii cu suma de 530 RON, noi ca familie i-am mai ajutat cum am putut.....dar acum cheltuielile lor cresc din cauza agravarii bolii. :(
Daaca vreti sa ajutati acest micut suferind cu o suma cat de mica....aici sunt toate informatiile despre acest caz...http://www.organizatiaemma.ro/node/441
Intre timp eu am luat legatura cu un reprezentat al mass mediei locale si speram ca prin mediatizarea cazului sa-i mai putem ajuta cumva.
De la noi putin....de la Dumnezeu mai mult! Doamne ajuta! [-o<
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde steluta pe 22 Iun 2009, ora 16:38

Dragele mele,
Angela are dreptate!
Am vb . si eu cu Ramona , mamica micutului Florian si e tare necajita.
Eu am reusit sa depun 90 de lei azi.
Doamne ajuta!
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 18 Aug 2009, ora 17:38

Suflete dragi!
Acum am vb. cu Ramona , mama lui Florian, este pur si simplu disperata, nu mai stie ce sa faca , deoarece nu mai are nici un banut si maine ar trebui sa plece cu Florian la Timisoara la spital dar....nu are cu ce, si din pacate aici nu se incheie totul ....tatal lui Florian a ales sa isi vada de viata lui fara ei pentru ca el nu mai poate sa stea singur si nici nu se descurca cu treburile casei fara sotia lui langa el si din acest motiv nu mai vrea sa ii mai dea nici un leu nici lui Florian, pe deasupra vrea sa il ia si pe Cosmin fratele lui Florian de la bunica lui , unde era deja inscris la scoala......
Chiar nu stiu cum o sa se descurce de aici incolo Ramona cu Florian, tinand cont ca odata ajunsi la spital o sa mai urmeze si alte cheluieli aferente , in plus este si propus pt. transplant si apoi pentru operatie.
Azi cu toate ca nu stau extraordinar cu banii am reusit sa pun in contul lor 50 de lei si am reusit sa mai primesc si de la un prieten 50 de lei, doar drumul pana la Timisoara ii costa 150 de lei , pentru ca Florian nu are voie sa mearga cu transportul public....sa nu mai ia si de pe acolo ceva...
Sper sa reusiti sa ii ajutati si voi cu ceva, va multumesc si
Doamne Ajuta!
Steluta
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 19 Aug 2009, ora 09:45

Am reusit sa strang cei 150 de lei necesari lui Florian sa ajunga din nou la spital la Timisoara, dar inca va mai rog sa nu il uitati si daca puteti sa il ajutati . Cat de mic e ajutorul ....conteaza!!!
Va multumesc,
Doamne Ajuta!
Steluta
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 20 Aug 2009, ora 14:27

22 August ziua "FII UN INGER"

Fii un inger pentru ceilalti. Manifesta energia bunatatii daruind neconditionat!

Ziua "Fii un inger" este un eveniment sarbatorit în fiecare an pe 22 august. Aceasta este o zi în care oameni din întreaga lume sunt încurajaţi să fie asemeni ingerilor - mesageri ai lui Dumnezeu - şi sa faca un mic serviciu cuiva, sa fie o binecuvântare în viaţa cuiva.

Aceasta zi a fost sarbatorita prima oara pe data de 22 august 1993.

Fii un inger pentru ceilalti. Manifesta energia bunatatii daruind neconditionat!

Energia Bunatatii e ca si Energia Iubirii, formeaza lanturi nevazute care ii leaga si ii ajuta pe oameni sa cladeasca Universul Impreuna. Intotdeauna iti vei primi rasplata, inmiit chiar. Fiindca totul se inregistreaza si totul se rasplateste dupa semintele pe care le-a semanat fiecare. Fiti doar atenti la semne, cadourile pot veni pe cai nebanuite.

Ce-ar fi daca incepand de azi am da, am sti sa dam, ce-ar fi daca incepand de azi am primi, am sti sa primim? Dati mai departe si cercul Daruirii va va cuprinde in perfectiunea lui.
sursa"www.angelinspir.ro"

In amintirea ingerasilor O:-) nostrii....haideti sa fim si noi ingeri O:-) macar pentru o zi....haideti sa-l ajutam pe Florian
Cu mare drag,
Steluta (*)
steluta

Sus

Mesajde steluta pe 21 Sep 2009, ora 16:42

Dragile mele!!!
Scriu acum cu disperarea in suflet....Acum 2 minute am vorbit cu mama lui Floran si micutul nu este bine deloc. A intrat in aplazie iar analizele de sange sunt proaste de tot. Medicul i-a spus Ramonei ca micutului ii cedeaza organismul .
Ramona este disperata, pentru ca Florian are temperatura si medici ii dau incontinuu retete pe care ar trebui sa le plateasca singura si nu mai are banii deloc....de acasa cum v-am mai povestit nu mai are nici un ajutor de luni bune.
Pana si Nurofenul pentru febra a trebuit sa il cumpere singura ....dar acum deoarece nu mai are pur si simplu sta cu comprese ude pe mainile si fruntea micutului.
Eu o sa-i ajut si azi cu o mica suma, dar va rog din tot sufletul sa ii ajutati cu cat puteti si voi, va roooooggggggg.

Aici gasiti amanunte http://www.organizatiaemma.ro/node/441
Va rog inca o data, un ajutor cat de mic , pentru a putea cumpara medicamente pentru Florian. De obicei imi spunea Ramona ce medicamente are nevoie si eu le cumparam si i le trimiteam la timisoara, dara acum nu mai e timp de trimis....de aceea va rog sa ajutati si voi .
Va multumesc!
Steluta
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 21 Sep 2009, ora 18:52

Steluta, anunt-o pe mamica lui Florian ca maine voi face o depunere in contul bancar afisat pe site-ul EMMA :
Fulga Ramona Cosmina
RO07BRDE360SV81161443600 - BRDE Bank Timisoara

S-ar putea pana dupa amiaza sa-i intre banii in cont - vor veni prin virament din alta banca.

Ii dorim sanatate lui Florian, sa depaseasca bine aceasta perioada grea pentru trupusorul lui. [-o<

Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde steluta pe 22 Sep 2009, ora 10:31

Multumim din suflet Liliana!
Imi e si teama sa o sun pe Ramona, ma doare sufletul ca un copilas atat de mic si de dragalas se chinuie atat de tare...
Domane Ajuta!
steluta

Sus

Mesajde Liliana pe 22 Sep 2009, ora 19:05

Steluta, ti-am trimis un mesaj pe mail si confirmarea transferului.
Ii doresc din toata inima lui Florian sa depaseasca acest moment critic.
Doamne ajuta!
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 23 Sep 2009, ora 22:51

steluta,o sa depun si eu maine in cont un mic ajutor pentru florian.
dumnezeu sa-l ajute!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA si a baietelului RICCARDO ANDREI
LUMINITA CRAIU

Locaţie: italia
  • YIM
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 24 Sep 2009, ora 19:20

steluta,anunt-o pe mamica lui Florian ca am reusit sa depun in cont doar 50 lei.si ca ma rog la Dumnezeu si la ingerasa mea ROMINA IOANA sa aiba grija de FLORIAN si sa faca o minune pentru el!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA si a baietelului RICCARDO ANDREI
LUMINITA CRAIU

Locaţie: italia
  • YIM
Sus

Mesajde steluta pe 25 Sep 2009, ora 16:31

Buna dragele mele!
Din pacate vestile mele nu sunt tocmai bune. Acum am vb cu Ramona.
Florian e "destul" de bine , dar analizele inca nu sunt in limitele "normale", daca se poate spune normal la un copilas asa de bolnavior.
Spuneam ca din pacate... pentru ca acum si Ramona a cedat , sau mai bine zis coloana ei, avea o lombosciatica mai veche care din cauza ca in fiecare zi il ducea pe Florian in brate cate 100 de scari de cel putin 3 ori pe zi si din cauza faptului ca a dormit zile in sir pe un scaun langa patutul lui acum s-a acutizat.
S-a acutizat rau de tot fiindca a lesinat pur si simplu de durere , a dus-o cu salvarea la un spital pentru adulti unde a pus-o sub perfuzie, acum era un pic mai bine, un pic ...pentru ca putea sa vb, dar sa mearga nu.....
Asa ca va trebui sa plece acasa la parintii ei.
La rugat pe tatal sau sa vina dupa ea si pe mama ei sa stea cu Florian in spital, dar....Florian nu vrea sa stea nicicum fara ea si a facut din nou o criza cand a auzit ca trebuie sa plece.
E nevoita sa il ea si pe el din spital..... sa speram ca Ramona se va face bine , pentru ca in 2 sapt. Florian va incepe o noua cura de citostatice .
Va dati seama in ce situatie critica se afla.... :(( acum trebuie sa isi ia si ea medicamente si....
Nu stiu cum le mai poate duce....
Doamne Ajuta!
Multumesc Liliana si Lumi pentru gestul vostru, va multumesc din inima si in numele lor.

Steluta
steluta

Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
57 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro