"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Alina, nimic nu este intamplator! Ai simtit versurile mele ca fiind cuvintele puiului tau? Chiar au fost! Ingerii ne vorbesc prin oameni! Eu am fost doar un mesager! Tu ai primit mesajul! Te iubesc, Alina!
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana, draga mea Ce dor mi-e de tine, cat timp a trecut de cand nu te-am mai vazut, de cand nu ne-am mai scris si nu ne-am mai auzit la telefon Iti multumesc pentru fiecare cuvintel la care te gandesti si il asezi in pagina si din care se nasc poezii atat de frumoase, plinde iubire si sensibilitate. Iti doresc mult bine, liniste si sanatate
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Si mie-mi plac foarte tare poeziile , lecitesc adeseori , le-am mai trimis si altora sau le-am scris pe facebook unde am poze cu ingerasul meu. Multumesc pentru sansa de a putea citi aceste poezii.
Liliana sper sa nu te superi pe mine..dar mi-au placut asa de mult poezile tale incat le-am rescris pe imagine ce le-am pus pe facebook.... Sper sa iti placa ce a iesit...voi incerca in timp sa le pun pe imagini pe toate ...te imbratisez... https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=1
Frumos Lore ..... Mereu alaturi de tine, iti multumim, noi cei care facem parte din familia E.M.M.A!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Si eu am rescris versurile Lilianei pe forumu revistei avantaje , am deschis si acolo topicul parintilor de ingeri , in care scriu ce se mai intampla pe aici !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Corina Echipa E.M.M.A iti multumeste din suflet, mereu ne gandim la tine
Iubeşte-mă, Mamă, iubeşte-mă-acum şi strânge-mă-n braţele Tale rotunde! Sunt micul grăunte de suflet ivit în mijlocul Inimii mari şi fecunde. Cu mâinile Tale divine să-mi ştergi privirea ascunsă în lacrimi de fată, În cântec de leagăn uşor să m-adormi, să-mi fie povestea din urmă uitată.
Iubeşte-mă, Mamă! La Tine mă-ntorc din mijlocul lumii cu vise deşarte, La pieptul Tău cald din văzduh să m-aduni, salvează-mă, Mamă, de timp şi de moarte! Primeşte-mă iar în eternul Tău chip şi-nvaţă-mă iar să respir infinitul, Cu ochii deschişi spre tărâm nesfârşit să-mi fac auzit, în eter, gânguritul.
Iubeşte-mă, Mamă, cum numai Tu ştii! În pacea din Tine să-mi fie trezirea, Să fiu iar un mugure alb printre crengi şi-n noi primăveri să-mi renască uimirea, Să-nvăţ să-mi deschid noi petale de om, boboc de copil să-nfloresc în Lumină, Iubirea Ta aripi să-mi fie de-acum şi tot ea să-mi fie mereu rădăcină.
compusa azi 02.10.2011
Va multumesc si imbratisez cu dragoste, Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Wow, m-au trecut parca fiori citind aceste versuri, cat de frumos, cat de sincer, cat de puternic O poezie care mi-a ajuns la inima fara doar si poate Multumim Liliana, multumim din suflet pentru fiecare gand, te cu drag, echipa E.M.M.A
Tu crezi că te-aştept şi acum ca-n trecut? Fetiţa aceea de-atunci a crescut! Nu ştii? Te aşteaptă doar sufletul ei Ascuns în privirile ochilor mei. Doar el îţi adună pe liste dorinţi, Doar el îţi trimite în gând rugăminţi, Doar el e convins că, venind, îmi vei da Un timp ce se-ascunde în inima ta.
Doar sufletul ei inocent de copil, Trăieşte-aşteptarea aceasta febril! Căci ştie că eu, cea de-acum, nu mai cer Şi-n sufletul meu de adult nu mai sper Să vii şi la mine, oricât de târziu, În braţele tale copil iar să fiu, Să simt cum mă-ntorc în pierdute poveşti, Să uit că mi-ai spus mai demult „ai să creşti!”
Fetiţa de-atunci e Aici şi Acum! Te-aşteaptă privind pe fereastră, spre drum. Ea ştie că vii un cadou să-mi strecori Sub bradul lucind în frumoase culori Şi ştie c-apoi, pe furiş, vei pleca Luând-o cu tine în inima ta. Dar eu nu mai vreau să ţi-o dau, Moş Crăciun! Te rog să mi-o laşi, de eşti darnic şi bun!
Să fiu înc-o dată copilul ce-am fost, Să fiu pentru visele lui adăpost, Să simt inocenţa fetiţei de ieri Din toate frumoasele ei primăveri! Prin ea, bucuria de cântec şi joc Credinţa în drumu-nflorit şi-n noroc, Încrederea ei din senine priviri, Să le regăsesc printre vechi amintiri!
Femeia de azi s-a întors în trecut S-aducă-n prezent tot ce-atunci i-a plăcut. Candoarea copilei ţi-o cere cadou! O poţi ajuta s-o trăiască din nou? Îi poţi redeschide aripile iar? Să creadă în tine? Nu e în zadar? Ei bine, te cred, dragul meu Moş Crăciun! Azi ştiu poezia! Ia loc să ţi-o spun!
Azi, in Ajun de Craciun, este momentul in care sufletele noastre de copii ne cer mai mult ca oricand sa le lasam sa se exprime. Va doresc din toata inima sa va bucurati de toate darurile pe care El vi le va aduce sub bradul copilariei voastre.
Cu drag, Liliana
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Citesc ades aceste poezii, le mai copiez si pe facebook pt.alte mamici de ingerasi si vreau sa-ti multumesc pt. acest colt unde stau si plang si ma regasesc si unde-l simt pe fiul meu atat de aproape. pt .tine.
Te , Liliana! Ne era dor de tine. Iti multumim ca ne esti alaturi si ca ne mangai sufletele cu randurile pe care le asterni cu drag aici. si pentru tine, Liliana!