![Imbratisare >:D<](./images/smilies/6.gif)
Draga Lore
![Trandafir @};-](./images/smilies/53.gif)
Asa cum sper ca vor mai aparea si alte idei constructive, in acest sens.
![idea *-:)](./images/smilies/58.gif)
Daca pentru formularele 200 si 230 inca mai e timp, nu acelasi lucru se poate spune si despre termenul valabil in cazul obtinerii celor 3 la mie din impozitul pe profit al firmelor.
Trebuie actionat ACUM, fara a deveni agresivi dar in acelasi timp fara retineri, tinand cont de scopul nostru!
Ar fi pacat ca banii care s-ar putea strange din aceste redirectionari, sa ajunga la Stat
![Nu vorbesc [-(](./images/smilies/33.gif)
Iata ce am gasit pe pagina ONG-ului "Salveaza vieti", care anul trecut a obtinut numai din redirectionarea de la firme, 400.000 de euro!!!!
"Desi Codul Fiscal permite inca din 2004, ca firmele să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului către un ONG, fără nici o cheltuială suplimentară, foarte puţine companii uzeaza de această faciliatate. Suma totală care ar putea fi redirecţionată de către companiile româneşti se ridică la 3-400 milioane de euro anual. « Am studiat un top al primelor 100 de firme cele mai profitabile din Romania si am calculat ca daca toti ar directiona 20% din impozitul pe profit catre o cauza nobila s-ar aduna peste 50 de milioane de euro« spune Gabriel Biriş, avocat specializat in taxe si impozite, dar si partener al casei de avocatură Biriş Goran."
Suntem mii de parinti de ingeri, care daca ne-am uni si mobiliza, ceea ce n-ar trebui sa fie greu, fiind un efort minim.....am putea face diferenta!
![Steluta (*)](./images/smilies/79.gif)
Doamne ajuta!