Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Un gest din suflet - Timisoara

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
13 mesaje • Pagina 1 din 1

Un gest din suflet - Timisoara

Mesajde Angela pe 21 Noi 2008, ora 08:55

Dragi mamici,dragi tatici din Timisoara si imprejurimi,haideti sa ne lasam si noi cuprinsi de magia sarbatorilor de iarna si sa incercam sa aducem o raza de soare in sufletele celor mai putin norocosi!
A darui este poate cel mai frumos lucru pe care-l putem face in amintirea si in memoria copilasilor nostri preaiubiti.

Iata cum ne-am gandit sa procedam. Ne-am putea intalni asa cum am facut-o si pana acum la sediul Scoala mamei din Timisoara,strada Cluj nr.17. Am putea sa aducem cu aceasta ocazie pachete pregatite pentru copiluti si dupa intalnire sa mergem impreuna pentru a le oferi copilasilor mai putin norocosi.

Pachetele ar putea contine hainute, jucarii, produse de ingrijire pentru copilasi si tot ce credeti ca ar mai putea fi de folos. O idee ar fi sa punem aceste lucrusoare in cutii de pantofi(sau de dimensiuni apropiate), impachetate si in care chiar se pot pune biletele pe care poate fi scris…”Acest dar este in memoria copilasului nostru…..numele…..”!

Aceast gest de suflet ne poate ajuta chiar si pe noi, parintii de ingeri, sa trecem mai usor peste perioada sarbatorilor de iarna, sarbatori in care am fi pregatit daruri pentru puii nostri….

Actiunea se va desfasura in paralel cu cea din Bucuresti intitulata “Cadoul E.M.M.A. de sarbatori!”
Haideti sa facem un gest frumos in memoria ingerasilor nostrii si sa aducem un zambet pe chipul unui copil.

Va asteptam cu drag sa va alaturati noua. !

Intalnirea mamelor de ingeri va avea loc in Timisoara, sambata 6 decembrie, orele 13, la sediul scoala mamei Junior din Timisoara, nr.17.Asteptam sugestii si propuneri din partea celor interesati.

Echipa E.M.M.A Timisoara : Angela si Genny, mamici de ingerasi
Tel- 0724 519527- Angela si 0729 044063- Genny
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Re: INTALNIREA MAMELOR DE INGERI - TIMISOARA- 6 DECEMBRIE

Mesajde nicoleta pe 21 Noi 2008, ora 12:01

Buna, Angela draga!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si intelegere in familie pentru sufletul tau atat de frumos.
E minunat ceea ce gandesti, e magnific ceea ce faci.
Eu datorita serviciului sigur nu pot veni dar sa sti ca in orasul meu voi face astfel de actiuni, pentru ca le faceam si inainte de existenta familiei E.M.M.A.
Iar orasul meu crede-ma ,are copii saraci.
Chiar azi dimineata mi-a venit buna idee de a merge si la copilasii minerilor morti acum in accidentul din mine, apoi voi imparti pe strada, pentru ca de multe ori vad pe trotuar cate un copil suparat ca mama nu are bani sa ii cumpere ce isi doreste el, si mi se rupe inima.
Acum, voi sta cate o zi intreaga in oras, urmarind copii necajiti, si le voi face un dar din suflet lor, iar mamelor vestita mea garoafa alba..
Sti, in casele de copii, merg tot felul de politicieni si mari patroni, dar celor care traiesc alaturi de familiile lor sarace nu le da nimeni nimic.
Felicitari, pentru ideea buna. Eu voi imparti si de mos nicolae, cand e chiar ziua mea de nastere, deci eu chiar sunt un mos nicolae, ...si de Craciun iar voi imparti.
Pupici, si succes in actiunea minunata pe care ti-o doresti.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Angela pe 30 Noi 2008, ora 10:00

In Timisoara s-a vorbit la Spitalul de pediatrie Louis Turcanu si ne asteapta in data de 6 decembrie cu pachetele. Aici sunt (din pacate) multi copilasi bolnavi internati,unii chiar de multisor.Sunt de diferite varste si pe langa asta vor fi bucurosi sa trimita si acasa fratilor sau surorilor un dar de la Mosu. Asadar, pachetele pot fi pentru copilasi de orice varsta,dar neaparat sa scriem pe pachet baiat/ fata si varsta.
Asa cum spunea si Codruta, aici chiar sunt adevarate drame care au poate nevoie mai mult ca orice de o mana intinsa si de o raza de bucurie si speranta.
Vom pune pe pachete simbolul EMMA (multumiri Luciei!).
Inca ceva...la actiune vom merge impreuna cu Asociatia Tom& Jerry (condusa de o prietena draga) si au avut ideea minunata de a duce cu noi si ornamemte de sarbatori pe care le vom pune in saloane. Eu am sa fac la scoala saptamana urmatoare ornamente diverse si cred ca vor fi cu atat mai deosebite cu cat vor fi facute de mana micutilor mei. :)
La actiunea noastra si-au anuntat prezenta pana acum mamicutzele Diana, Ella, Anca, Cristina din Patrosani, Genny si Angela.
Asteptam cu mare drag participarea oricui doreste sa aduca o raza de lumina de Sfintele Sarbatori in inima copiilor. :x
Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Sus

Mesajde cristina pe 30 Noi 2008, ora 10:40

Draga mea,asa cum ti-am spus si pe privat,vom veni si noi...acum vad ca este vorba de Clinica de copii Louis Turcanu.......acolo unde s'a stins din viata puiucul meu drag si scump......am asa o stare...voi intra iar in acel spital de unde mi-am luat puiutul in sicrias,off....dar chiar si asa,vom veni (eu si sotul meu) sa facem o bucurie puiutiilor bolnaviori...mai vorbim pe privat >:D<
Cristina-mamica Ingerasului Eric Stefan,si a unui printisor aici pe pamant Lukas Matei.
cristina

Locaţie: petrosani
  • YIM
Sus

Mesajde Angela pe 1 Dec 2008, ora 22:14

Draga mea Cristina,
stiu ca iti va fi foarte greu sa te intorci in acest spital...tuturor ne va fi greu...dar sa ne gandim la zambetul pe care il vom aduce acelor micuti aflati in suferinta...si la cat de mandri vor fi ingerasii nostri dragi de acest lucru...
Nu va fi usor...dar noi toate iti vom fi aproape pentru a te sprijini...si chiar daca vom plange impreuna trebuie sa le promitem puiutzilor nostri ca vom si zambi pentru ei... O:-)
Te pup si sper sa mai vorbim pana sambata. Sa ma contactezi pe mess,ok?
Te >:D< Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
...............eu am facut azi pachetele............ufffffffffffffff....................
Angela

Sus

Mesajde Bianca pe 1 Dec 2008, ora 23:57

Dragele mele >:D< , cititi, va rog, mesajul pe care l-am postat pe viewtopic.php?f=8&t=228&p=5679#p5679 !

Are legatura cu intalnirea de pe 6 decembrie din Timisoara...si din toata tara ;) !

....Stiu ca nu va fi usor...dar stiu ca totusi....va fi bine... :x

Va imbratisez cu drag....
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Suchardine pe 2 Dec 2008, ora 07:34

Dragele mele prietene din Timisoara, va rog foaaaaaaaaaaarteeeee mult sa faceti si voi pozuci de la actiunea cu oferirea de pachete sa vedem si noi dar si de la intalnirea voastra ca sa le afisam la Intalniri trecute.
Multe >:D< si multi :* !
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Angela pe 7 Dec 2008, ora 21:34

M-am tot gandit in ce cuvinte sa imbrac emotia zilei de 6 Decembrie pe care am petrecut-o aici in Timisoara alaturi de mame de ingeri, alaturi de mame....daruind! Si tare greu imi e sa gasesc cuvintele potrivite. Si tocmai de aceea am sa las mai mult imaginile sa vorbeasca in locul meu...
Vreau doar sa spun ca am primit alaturi de noi o noua mamica de ingeras...o mama frumoasa,blanda si al carei dor de ingerasii ei l-am simtit razbatand din fiecare por al fiintei ei...Draga Diana ...cuvintele au fost putine...dar stiu ca imbratisarea noastra a tinut locul miilor de vorbe ce s-ar fi putut spune... >:D<
Prezente fizic nu am fost foarte multe...Diana,Ella,Genny si eu...dar cu sufletul ne-au fost aproape si Anca...si Vio....si Cristina...si toate cele celelalte mamici care de data aceasta,din diverse motive,nu ni s-au putut alatura. Gandul nostru a fost si la voi si la ingerasii vostri dragi.
In rest....emotii....copilasi zambind dincolo de suferinta...mame care ar fi dorit mai mult ca orice sa-si petreaca sarbatorile acasa cu puii lor sanatosi...asistente care ne-au sprijinit...emotii....lacrimi...emotii....gandul la cum ar fi zambind acum copilasii nostri la prima intalnire cu Mosul...lacrimi...emotii...
...si nu in ultimul rand...EMMA si Emma care ne-au indrumat pasii spre acset minunat gest de a darui... :x
...si rugamintile noastre fierbinti catre Doamne Doamne sa le dea sanatate acelor sufletele atat de gingase...offfffffff....cu ce ochisori m-a privit fetita de 2 luni,abandonata si infestata cu HIV pe care am strans-o in brate.... :(
................ingerasi scumpi,va iubim!......................
Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela

Sus

Mesajde Angela pe 8 Dec 2008, ora 19:30

Aici se pot vedea poze de la actiunea din Timisoara.
In prima imagine de grup suntem mamicile de ingerasi,de la stanga spre dreapta : Ella,
Diana, Angela si Genny. (imag 2672)

http://www.loose.upt.ro/~mihai/organiza ... s_nicolae/
Angela

Sus

Mesajde Bianca pe 8 Dec 2008, ora 23:42

Doamne, Angela, Diana, Ella, Genny...mi-au dat lacrimile, vazand pozele...

Sambata nu ati fost Mame de Ingeri! Ati fost chiar voi, Ingeri pe pamant! Este absolut minunat si oricat de patetic ar suna, vreau neaparat sa scriu aici, cu litere de tipar ca:
SUNT MANDRA DE VOI !!! :x :D =D> @};-

Sunt convina ca ingerasii vostrii sunt si ei mandrii de voi si ca de acolo de sus, v-au privit cu mare bucurie! BRAVO!

Sper din tot sufletul sa fie de bun augur si peste tot, in tara, sa se stranga si alte mamici, care sa faca astfel de gesturi, in memoria copiilor lor!

Va multumesc ca ati acceptat sa luati parte la acest prim eveniment caritabil, din cadrul Organizatiei EMMA, ajutand-o astfel sa devina cunoscuta si puternica, pentru a ajuta cat mai multe mame de ingeri!

Va imbratisez si va pup cu drag!
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde genny pe 9 Dec 2008, ora 18:52

Ceau dragi mamici de ingeras.
Sunt inca afectata de ziua de 6 decembrie....o zi frumoasa prin semnificatia ei dar si dureroasa pentru noi, mamele de ingeri care am participat direct sau indirect la aceasta actiune.
Cand o asistenta mi-a pus in brate ghemotocul de fericire, o fetita de 1 luna.....am simtit ca mor....si desi zambesc in fotografie, sufletul meu a plans.... Este prima oara dupa tragedie cand am in bratele mele o fetita atat de micuta....si nu am putut sa nu ma gandesc ca ar fi putut fi Maruta mea........si a durut... :((
Dar a fost si bucurie, bucuria ca am adus un zambet pe chipul unor copii bolnaviori dar si al mamicilor lor, bucuria de a le fi aproape chiar si pentru cateva ore si de a-i vedea veseli si jucausi.
Ma bucur ca ne-am reintalnit cu Ella si am primit-o in randurile noastre pe Diana, ne-am dat putere una alteia in acele momente.....pentru ca nu a fost deloc usor...
Le-am dorit din suflet puiutilor bolnaviori sa se insanatoseasca cat mai repede si sa fuga acasa sa-l prinda pe Mos Craciun :)
Multumim din suflet Luciei pentru idee si pentru etichetele pe care le-am lipit pe cadouri si nu in ultimul rand E.M.M.A si Emma mititica pentru ocazia daruita, de a face un gest frumos in memoria ingerasilor nostrii.Niste @};- @};- @};- pentru voi
O [-o< din suflet pentru toti ingerasii nostrii
Va :* si va >:D< cu drag pe toate
Genny mami de ingerasi, Mara Eliza si David Simion
genny

Locaţie: Timisoara
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 10 Dec 2008, ora 02:31

Extraordinar si fara cuvinte.Felicitari Angela si tuturor mamicilor de ingeri care a-ti fost la alaturi de Mos Nicolae si de acesti draguti ingeri de pe pamant cu gandul la ingerasii vostri.
Va inteleg momentele si trairile prin care a-ti trecut alaturi de acei copilasi .Inca o data felicitari pentru ceea ce a-ti facut pentru voi si pentru organizatia E.M.M.A.
Va imbratisez cu drag ,
Daniela G.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde ELLA pe 17 Dec 2008, ora 12:58

Buna prietenelor de suferinta,ca de obicei cuvinte greu de gasit,cred ca cel mai usor este sa dovedim ce simtim prin fapte....va multumesc tuturor,datorita voua acum sunt si eu om din nou,pot comunica si ma bucur ce toate micile evenimente din vietile noastre,parca am renascut,am dat o noua infatisare durerii,durerii de a pierde un copil,desi niciodata nu voi mai fi intreaga,iata am reusit sa dau un sens acestei suferinte.E.M.M.A. e un ingeras frumos si bland ne a ajutat sa devenim mai buni,mai intelegatori.Bianca draga,esti foarte curajoasa,ceea ce ai facut tu (E.M.M.A.)in aceasta lume rea si dura e de laudat.In orasul de pe Bega mai avem o mama indurerata care a dat un sens pierderii ei,mama Angela,ingerul mamelor si parintilor din Timisoara si imprejurimi care ne tine uniti,care munceste pt aceste actiuni,ma bucur ca te am cunoscut si iti multumesc.Genny draga,pierderea ta este dubla fata de a noastra deci mult mai mare,ma bucur ca ai o prietena precum Angela si va sustineti reciproc,sper sa reusesc sa fiu si eu alaturi de voi mereu.Diana noi doua am reusit inaintea actiunii sa schimbam ateva vb,imi pare tare rau ca ai trecut si tu prin astfel de traume,as vrea sa stiu ca cei din jurul tau stiu si au curaj sa te sustina mai mult,daca nu,noi suntem tot timpul aici pt tine,ti am citit lacrimile din privire,desi zambesti mereu simt cum te apasa aceasta durere.Ma bucur ca am reusit sa va fiu alaturi,sper ca actiunile noastre sa nu se opreasca aici,si mai stiu ceva,la plecare din spital a rasarit soarele la propriu desi era o zi friguroasa si ploioasa.........INGERII NOSTRI AU SIMTIT IUBIREA NOASTRA.Copilasii internati acolo au uitat de tristete pt cateva clipe,pacat ca in acesta lume chiar si copii trebuie sa sufere.Va iubim dragii nostri O:-) ,ne e tare dor de voi >:D< ...mama Ella a bebelusului Raul si a ingerasul ei mic,Paul @};-
Coincidentele sunt semne de la Dzeu si de la ingerasii nostrii!
ELLA

Locaţie: Timisoara
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro