"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Draga mea, chiar daca nu ai mai intrat pe Forum, de multa vreme, uite-ma aici, astazi, sa iti fiu alaturi, intr-o zi grea pentru sufletul tau. Si cand vei citi mesajul, da-ne un semn, ca esti bine
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Alina azi este ziua ta ... ce am putea noi, echipa E.M.M.A. sa iti spunem in aceasta zi? La multi ani, multa sanatate, doar bucurii si cele mai bune ganduri ale noastre.
Zbor lin Luca
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
La multi ani, Alina!!! iti doresc mult bine, sanatate si liniste sufleteasca. Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Alina.....sa stii ca nu te-am uitat, si uite....echipa E.M.M.A iti trimite acum multeee ganduri bune, si zambete din suflet. Sunt cu gandul alaturi de tine, chiar daca nu ne-ai mai scris de mult.... Micutului Luca ii trimitem
Alina echipa E.M.M.A se gandeste la tine si iti trimite o imbratisare care sa iti aduca alinare, azi mai mult ca in alte zile pentru ca este o zi speciala, este ziua de nume a ingerasului tau. Zbor lin Luca Ioan
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
La multi ani, micut Luca! Alina, suntem alaturi de tine, mai intra, te rog, si spune-ne cum esti
Draga Alina, stim ca in aceasta zi de sarbatoare iti este greu, pentru ca baietelul tau iubit Luca Ioan nu mai este fizic langa tine . El te iubeste si te ocroteste de acolo de sus. Sa stii ca in aceasta zi speciala nu esti singura, echipa E.M.M.A. este alaturi de tine. Te imbratisam cu toata inima si spunem ZBOR LIN si lumina vesnica Ingerasului tau Luca Ioan. O cununita de si pentru baietelul tau din cer !
DE '''1 MARTIE ''''DE MARTISOR VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA, LINISTITA SI PLINA DE FERICIRE CU MULTI OAMENI BUNI IN JURUL VOSTRU......... SI MULTI GHIOCEI PT TN DRAGA MEA.
Draga Alina, astazi, cand se implinesc 4 ani de cand baietelul tau Luca Ioan a plecat la cer , echipa E.M.M.A. este alaturi de tine. Te imbratisam cu drag, sperand ca noastre iti vor aduce un strop de alinare si ne rugam la DD sa-ti dea liniste si putere . Ingerasul Luca Ioan iti este mereu alaturi, chiar daca altfel, te iubeste si te ocroteste de acolo de sus.
La multi ani frumosi, draga noastra! Sa fii sanatoasa si ingerii din Ceruri sa iti mangaie sufletul si sa-ti ghideze pasii zi de zi. Primeste in dar din partea noastra un brat mare de Cu drag, echipa E.M.M.A
Astazi sunt 5 ani de cand ingerasul vostru Luca Ioan a plecat cu ocazia acestei zile intreaga echipa E.M.M.A. isi indreapta gandul spre voi. Zbor lin ingerasului vostru
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Azi de ziua ta urarile de La multi ani din partea echipei E.M.M.A. se indreapta catre tine.
Multa sanatate, putere, liniste sufleteasca si fericire alaturi de cei dragi, iar Luca mii de
For the lady inquiring about wix translation, professional website translation services, website translation and localization, online in arabic translation, legal translation online, legal language translation online, I highly recommend this recommended translation service site or google web store translate, best way to translate a website, google translate of web page, translate website url, free website localization, hawaiian translation website, and don't forget this new translation service tips and don't forget korean translation site, online fast translation, google translate web page link, google translate entire site, site language translator, linguistics translation online, and don't forget this top translation service forum which is also great. Also, have a look at this great translation service forum on top of online human translation, danish to english website translation, google translate internet page, free translation online, korean translation site, web content translation services, as well as this useful translation service info not to mention google translate online free, best website localization services, google document translator online, site of translation, google translate webpage url, human translation website, as well as updated translation service site which is also worth a look. I also recommend this excellent translation service link alongside all website localization agency, translate word doc online, best language translation website, google translate you tube, translate doc file online, google translate web sites, as well as this top rated translation service info and don't forget online german translator, translate webpage with google, translate entire webpage, translate my website to other languages, best translation sites, translate page in marathi, and don't forget high rated translation service site on top of translate word online, tagalog online translator, language translation websites, website translation price, translate entire web page, online web translator, which is also great. Finally, have a look at this new translation service details with papago translate website, best free online translation services, best russian translator online, translate this webpage, website of translation, google translate mozilla, for good measure. Check more @ Recommended Translation Service Website c764721
In response to the guy asking about women's merino 250 base layer crew, madison merino base layer, icebreaker 200 base layer, merino base layer bottoms, merino base layer hoodie, montane merino wool base layer, smartwool leggings womens, tracksmith merino, best merino wool baselayers, helly hansen merino wool base layer mens, merino long johns, merino wool bottom base layer, v neck merino base layer, womens smartwool 250, minus33 base layer, icebreaker long sleeve base layer, best merino base layer, minus 33 mens thermal merino wool, smartwool base layer 250 mens, icebreaker merino oasis 200, I suggest this discover more here about merino wool base layer for men's merino 150 base layer long sleeve, heavyweight merino base layer, 400 gram merino wool, women's merino 260 tech long sleeve crewe thermal top, icebreaker short sleeve base layer, ll bean merino base layer, merino polyester blend base layer, 33 below base layer, meriwool heavyweight, smartwool long johns women's, costco merino wool long johns, long sleeve merino wool base layer, voormi base layer, best merino base layer for hunting, thermal wool base layer, merino wool base layer cycling, men's merino 150 base layer, meriwool leggings, merino wool thermal wear, best merino wool base layer for hiking, also. See More Updated Outdoor Clothing Info 67b1555