"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Draga Laura, iti dorim din suflet sarcina usoara si liniste sufleteasca! Ingerasul vostru gingas, Andrei, va protejeaza si va vegheaza mereu El iti va trimite linistea sufleteasca de care ai nevoie Sa ia incredere in asta!
Ingerasului Andrei ii trimitem in dar mii de si si ii uram Zbor lin si Lumina vesnica!
Laura06 scrie:DPN e in 11 iunie, dar daca ne ajuta Dumnezeu ne vom vedea la sfarsitul lunii mai pentru ca va trebui sa imi faca cezariana la 38 saptamani
Laura, ma bucur mult pentru voi, dar ma mai bucur si ca minunea din burtica va fi o "gemenutza" , fiinta iubitoare, familista, inteligenta si ... foarte curioasa ( m-am laudat si pe mine,si eu tot in gemeni sunt )
Andrei, scump, sa ai grija de familia ta care te iubeste enorm! si pentru voi 4!
Alaturi de tine mamica draga, ai incredere totul va fi bine! Andrei va avea grija de tine si de bebita! Zbor lin Inger frumos al Cerului Andrei, si te rog ai grija de mamica ta si de bebita!
Mamica unei Printese Antonia-Casandra in Cer si a unui baietel pe pamant Mark- Antonio
Andrei te roaga mama sa ai grija de surioara ta Kira Theodora care s-a nascut mult prea repede sa fie bine si sa creasca sa ne putem bucura de ea. Nu as rezista sa pateasca si ea ceva. Sunteti tot ce am mai scump pe lume.
Laura, nu-mi vine sa cred ! Felicitari pentru Kira Theodora ! Bine ai venit pe lume,micuta printesa ! Ma rog si eu alaturi de voi si stiu ca Andrei va avea grija de surioara lui ! Laura, sa ai putere, rabdare si credinta ! Oricând ai nevoie, sunt aici !
Multumim Caresse. Cu pasi mici inaintam. Kira s-a nascut acum o saptamana la 1240 grame. acum avem 1300. Tolereaza alimentatia. Ne punem toata increderea in Dumnezeu si in medicii de aici ca ne vor ajuta.
Suntem bine. Kira are 1430 grame. Creste incetisor. Nu sunt complicatii. Speram sa ramana asa pana la final. Ingerasul meu iti multumesc ca veghezi asupra surioarei tale. Va iubeste mama mult!!