"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Nici azi cand se implinesc 3 anisori de cand ingerasul tau a prins aripioare nu esti singura, echipa EMMA este alaturi de tine, te si intelege cat de greu i ti este. si lumanarele aprinse pentru ingerasul tau scump. Zbor lin, drag ingeras, zbor lin
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga mamica primeste o mareee de la mine cu multa putere , iti doresc multa alinare in suflet si numai bine , ingerasilor tai zbor lin printre miile de stele arzatoare, lumina vesnica , multe , pentru sufletele pure si nevinovate. Doamne ajuta .
PNETRU TINE DRAGA CODRUTA O CALDA IMBRATISARE , IAR PENTRU INGERUL TAU PLECAT PREA DEVREME MII DE FLORI SI ZBOR LIN PRINTRE STELE !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati asa cum ati facut-o mereu . Felicitari pentru bebelusii vostri nascuti si pt cei din burtici care astepta sa va cunoasca. . Sa va mearga bine in continuare si sa ne dati vesti bune mereu. Va imbratisez si va pup pe toate. Cu drag, Codruta
Codruta am recitit povestea ta, am urmarit linkul si am vazut cat de mare a crescut Maria. Echipa EMMA te si te poarta in gand Zbor lin, bb mic, zbor lin Matei
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
draga codruta , am vazut pozele cu fetita ta e o scumpa si o dulce ea iti va da puterea sa te ridici in fiecare zi ,puterea de a merge inainte ,pt EA si pt tai .Un copil este o minune ,o comoara intr un cuvant este TOT..... iti doresc multa sanatate si DD sa va dea in carand un bebe sanatos si frumos pt ingerasii multe
"Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar Zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine.
Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te opri niciodata."
Dragele mele Marwana si Ama, Va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre de incurajare si pentru aprecierile la adresa fetitei mele, Maria. Ea e tot ce am mai scum pe lumea asta si prin ea simt ca nu traiesc degeaba. Felicitari Marwana pentru bebica ta iar tie Ama sa-ti ajute DD ca dorinta ta de a deveni mamica din nou sa ti se implineasca, precum a devenit realitate pentru multe fete de pe acest forum . Imbratisari si o mangaiere dulce pentru puiutul tau, Mario si pentru toti ingerasii care au plecat de langa noi.
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
M am tot gandit ce as putea spune acum in preajma sarbatorilor, noua parintilor de ingeri ne este tare greu, visele ne au fost spulberate, inima rupta in doua, o parte a sufletului nostru se afla in cer. Multi dintre noi nu mai simtim bucuria Craciunului si poate ca nu speam la un an mai bun. Fie ca noul an sa va gaseasca sanatosi, sa va aduca speranta si tot ce este mai bun pe acest pamant.Echipa E.M.M.A va doreste pace in suflete, putere si curaj de a lupta si a merge mai departe.
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Buna Codruta, ce mai faci tu? cum te mai simti? a trecut ceva vreme de cand nu mai avem vesti de la tine, insa banuiesc ca Maria te tine tare ocupata. Ganduri bune se indreapta spre voi.
Fie ca aceste sarbatoare de Pasti sa reinvie in sufletul vostru speranta, increderea si sa va aduca multa liniste alaturi de cei dragi! Lumina invierii sa mentina vie speranta reintalnirii ! Zbor lin iubiti! Cele mai bune ganduri din partea echipei E.M.M.A. - alaturi de parintii de ingeri
Stiu ca ziua de astazi ii aduce durere si dorul de Matei e din ce in ce mai mare, dar uite-ma aici, de fapt uita-ne aici, intreaga echipa E.M.M.A iti este astazi alaturi, cu ganduri bune si multe .
Matei, ingerii vor avea grija de tine sa-ti fie bine, acolo in Ceruri
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Draga Codruta..... Echipa E.M.M.A te poarta in gand astazi si iti trimite mii de , zeci de si sute de .......ganduri bune si zambete calde. Pentru din Ceruri si
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......