13 Oct 2024, ora 09:38
Dragi mamici, dragi tatici de Ingeri, am infiintat Organizatia E.M.M.A., din dorinta de a da un sens, pierderii fetitei mele, Emma Nicole! Acela de a oferi alinare tuturor celor care au trecut si vor trece printr-o drama asemanatoare cu a mea! Pentru ca stiu cat de cumplita este durerea, stiu cat de sfasietor este dorul si stiu cat de singur te simti, cand te lupti cu ele si cu toate celelalte sentimente de singuratate, de vinovatie, de neputinta, de...sfarseala... Daca puii nostrii nu mai sunt langa noi, ne avem unii pe altii, pentru a ne sustine reciproc, in lipsa lor.... Aici nu va veti mai simti singuri! Aici nu va veti mai simti neintelesi! Aici, in acest loc, cu totul si cu totul special, suntem mai aproape de ingerasii nostri....
Doamne, cat imi doresc sa nu fi fost nevoie niciodata de acest site...!!! Si totusi, cat ma bucur ca avem acest Forum, un loc in care simtim ca nu suntem judecati, ba din contra: ca suferinta ne e inteleasa si mai ales respectata....Sper din tot sufletul, sa gasiti fiecare dintre voi, acceptarea si linistea sufleteasca, sa deveniti mai puternici pe zi ce trece si impreuna sa-i ajutam pe toti cei ce au nevoie de alinare! Iar pe cei din jur, sa-i invatam cu blandete, cum sa ne fie alaturi!
As vrea, ca de fiecare data cand veti intra aici, sa simtiti cum va imbratisez....Chiar daca nu sunt prezenta prin scris decat rareori,...sufletul meu e aici, pentru ca, pentru mine E.M.M.A. inseamna Emma!
Bun venit intr-un loc deloc dorit.....in care insa, dorul nu mai e inabusit.......
Cu sufletul alaturi de voi,
Bianca Brad, Fondatoarea Organizatiei E.M.M.A.
Mama unui baietel pe Pamant si a unei fetite, in Ceruri!